In- of opbouw-verlichting het kan allemaal!

Verlichtingen

Onze spanplafonds bieden heel wat mogelijkheden op vlak van verlichting. Het in- of opbouwen van verlichting, gebruikmaken van onze gloednieuwe en duurzame LED-spots, het herbruiken van uw bestaande verlichtingselementen… Het kan allemaal!

Ingebouwde
LED lijnen

De mogelijkheden op vlak van spanplafondverlichting zijn zeer uitgebreid. We kunnen lichtelementen integreren in het plafondoppervlak of sfeervolle LED verlichting plaatsen langs de randen. Ook is een combinatie van beide mogelijkheden een optie. Het resultaat is een extra lichtdimensie rondom jouw plafondoplossing, die zorgt voor een magische sfeer. Stijlvol resultaat gegarandeerd!

Wil je graag meer informatie over onze verlichtingsoplossingen voor jouw spanplafond? Wil je weten welke oplossingen onze experts hebben voor jouw specifieke interieurdromen? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs!

Welke voordelen hebben deze ingebouwde LED-lijnen?
Deze profielen met LED-strips zijn verwerkt in het spanplafond en zijn voorzien van een afdekstrip gemaakt uit kunststof, zodat het licht zich mooi verspreidt. De LED-lijn kan aan de zijkant, langs de wanden geplaatst worden, alsook in het midden van het plafond.

Wij werken met professionele LED-lijnen die verkrijgbaar zijn in verschillende sterktes en kleuren. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar met dimfunctie en afstandsbediening.

LED spots

De integratie van LED-spots in een spanplafond gebeurt natuurlijk steeds volgens je eigen voorkeur.

Verkies je een lichtplan waarbij de gehele kamer verlicht wordt? Of opteer je toch liever voor het creëren van zachte lichtcirkels op verschillende plaatsen in de ruimte? Onze experts gaan samen met jou opzoek naar een lichtplan dat toelaat om uw droominterieur te creëren.

Omdat wij op het vlak van plafondverlichting de kwaliteit van onze spanplafonds willen evenaren, kiezen we bij Steijvers resoluut voor leveranciers van hoogwaardige verlichtingsoplossingen.

Welke voordelen hebben onze LED-spots jou te bieden?
Bij Steijvers werken we met diverse soorten inbouwspots en downlighters. De armaturen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en de lampjes in verschillende sterktes en kleuren. Je kiest dus volledig zelf of je deze LED-spots wil gebruiken als bijvoorbeeld sfeerverlichting of als verlichting op kantoor.

Beam
LED spots

Kiezen voor de technologisch hoogstaand ledverlichting van Beam is kiezen voor een stijlvolle, duurzame én budgetvriendelijke lichtoplossing.

De innovatieve producten van deze fabrikant blinken namelijk niet enkel uit in functionaliteit, maar vormen ook als spanplafonddecoratie een echte aanwinst. Daarnaast zorgen deze LED-spots ook nog eens voor een flinke verlaging van je energiefactuur. Hierdoor zal je al snel jouw initiële investering terugverdienen!

Reinigingsmiddelen

Spanplafonds zijn zeer onderhoudsvriendelijk, zeker wanneer je deze af en toe reinigt. Ook voor de aankoop van degelijke reinigingsproducten kan je bij ons terecht. Zo is jouw plafond weer helemaal spik en span.

Akoestisch de efficiënste oplossing!

Geen last meer van galm.

Onze pluspunten

Officieel
dealer

Als verdeler van verschillende topmerken kiezen wij altijd voor de beste kwaliteit.

10 jaar
garantie

Steijvers Spanplafonds biedt niet minder dan 10 jaar garantie op de constructie, de harpoen en de lasnaden.

20 jaar
ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in spanplafonds ben je steeds zeker van een correcte en kwalitatieve afwerking.

Persoonlijk
contact

Wij komen bij jouw thuis langs voor een persoonlijk gesprek om al uw vragen te beantwoorden en advies op maat te geven.

Afspraak
is afspraak!

Bij Steijvers Spanplafonds kom je niet voor verrassingen te staan. Wij geven je een offerte met een vaste prijs, want afspraak is afspraak.

Een nieuw plafond, zonder hak- en breekwerk in 1 dag!

Stel een vraag of maak een afspraak

    Benieuwd hoe weinig je droomplafond kan kosten?
    Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.