Contact

Staat u op het punt te bouwen of verbouwen, maar bent u nog op zoek naar een plafondoplossing die schoonheid, duurzaamheid én onderhoudsvriendelijkheid combineert? Dan zal een bezoekje aan één van de Steijvers toonzalen voor u vast een eerste stap in de juiste richting betekenen.

In Kinrooi-Kessenich en Leuven werden, om u van de nodige inspiratie te voorzien, toonzalen ingericht, waarop we – volgens ons en vele van onze bezoekers heel terecht – meer dan trots zijn. In elk van deze locaties kunt u niet alleen zelf de schoonheid van een spanplafond ontdekken, u heeft er bovendien een team van experten tot uw dienst, die met plezier en toewijding samen met u de perfecte plafondoplossing zoeken voor uw interieur.

Steijvers Spanplafonds Toonzaal Leuven

In het kloppende hart van Leuven, langsheen de Brusselsestraat, vindt u de eerste van onze 2 toonzalen. Na recent tijdelijk te zijn gesloten voor verbouwingen, spreekt deze toonzaal nu nóg meer tot de verbeelding van elke bouwer of verbouwer. Voor meer info check deze pagina.

Steijvers Spanplafonds Toonzaal Kinrooi

Weldra openen wij een nieuwe toonzaal in het centrum van het knusse dorpje Kinrooi. In tussentijd kan u altijd vlot een afspraak met ons maken. Voor meer info check deze pagina.

U bent nieuwsgierig en wilt graag de waaier aan interieurmogelijkheden van een spanplafond leren kennen? Onze experts kijken ernaar uit om u weldra in één van onze toonzalen te mogen ontmoeten.