Newmat Spanplafonds

Steijvers is met trots de officiële vertegenwoordiger van het wereldvermaarde merk Newmat, dit voor geheel België en Nederland.

 

A. NEWMAT TOPKWALITEIT

Newmat Spanplafonds, gekend voor zijn klasse en superieure kwaliteit, wordt niet voor niets de Rolls Royce onder de spanplafonds genoemd!
Hier sommen wij even kort voor u op WAAROM Newmat zich onderscheidt van alle competitie:

  • U geniet van 10 jaar garantie op uw Newmat plafond voor wat betreft het scheuren van de lasnaden
  • Uw Newmat vals plafond is 100% recycleerbaar
  • Uw Newmat plafond wordt geplaatst door een erkend en opgeleid Newmat installateur
  • Uw plafond beantwoordt aan de Europese norm EN-14716 en is CE gemarkeerd
  • Newmat spanplafonds vallen onder klasse A+

Voor een volledig overzicht van al uw Newmat voordelen check onze pagina “Spanplafond Garantie“.

 

B. HET NEWMAT PRODUCTGAMMA

Welke productopties heeft Newmat zoal voor u in zijn gamma? Wat is er allemaal mogelijk met een Newmat vals plafond?

Hier overlopen we voor u in het kort het volledige Newmat gamma.

In de galerij kan u enkele project foto’s bekijken, en onder de galerij volgen alle details omtrent ieder specifiek Newmat product plus een link naar de catalogus.

  • Newlight

 

Een topkwaliteit Spanplafond tegen
een kostprijs die jouw stoutste
verwachtingen overtreft?

GRATIS OFFERTE

1. Newmat Classic

Onze Newmat klassieker! Met dit PVC spanplafond kan u zowel vlakke plafonds als plafonds met speciale vormen realiseren. Dit type vals plafond werd reeds in 55 landen toegepast.

2. Newaccoustic

Is de akoestische waarde van uw nieuwe of vernieuwde plafond voor u een doorslaggevend belang?  Zoekt u een manier om optimale geluidswaarden en –isolatie te combineren met een ongeëvenaarde esthetische waarde? Dan bieden de ongebreidelde mogelijkheden van het Newaccoustic plafond ongetwijfeld precies wat u zoekt.

3. Newclip

Het Newclip concept  maakt het mogelijk om uw muren en/of plafond te bekleden met een bedrukt doek. De print op het doek kan een eigen design zijn of een ontwerp uit ons Newgraphic gamma. Zie punt 4 voor meer info over Newgraphic concept. De Newclip techniek  richt zich zowel op spanmuren alsook plafonds.

4. Newgraphic

Verhef uw plafond, of muur, tot kunst! Aan de hand van de meest hoogtechnologische reproductietechnieken krijgt u hier de mogelijkheid om uw plafond te voorzien van uw eigen creaturen. Newgraphic maakt het mogelijk om fotokwaliteit op doek te printen waarbij de typerende Newmat topkwaliteit behouden blijft. Van kunstwerken bij particulieren tot reclameboodschappen bij ondernemingen, alles is mogelijk.

5. Newlight

Newlight. Het lichtgevend spanplafond. Dit transparant plafond geeft u de vrijheid om te spelen met licht. Newlight voorziet uw interieur van een sterk esthetische meerwaarde door het licht gelijkmatig te verdelen. Naast het esthetisch aspect is het ook simpelweg praktisch.

6. Biopruf

Het BioPruf concept is voornamelijk geschikt voor ziekenhuizen, de voedingsmiddelenindustrie, labo’s en andere medische omgevingen. Het spanplafond wordt werkt met krachtige desodoriserende antimicroben- en antischimmelmiddelen om zo nosocomiale infecties tegen te gaan.

7. Newline

Een geperforeerd plafond welk voornamelijk bij overheids-, industriële en collectieve ruimtes wordt gebruikt. Het doek laat lucht en licht door in combinatie met decoratieve effecten. Dit type spanplafond is uiterst geschikt voor  gebouwen met dakventilatie, polyvalente zalen, sportzalen, winkels, supermarkten en zwembaden.

8. Batinewline

Het architecturale spanplafond Batinewline is dankzij zijn structuur uiterst geschikt om grote oppervlakten te overspannen zonder gebruik te maken van een draagstructuur. De creatie van hellingen, bochten en originele vormen hierbij geen enkel probleem omdat de montage gebeurt doormiddel van springveren en koorden.

9. MIR.O.DAL

De dubbelzijdig gespannen plafondtegel in groot formaat genoemd MIR.O.DAL.

MIR.O.DAL is een zelfdragend paneel met een structuur van aluminium buizen, dubbelzijdig overtrokken met een PVC-folie. Deze folie is zowel in hoogglans, satijn, mat, lichtdoorlatend, akoestisch als BioPruf leverbaar en beschikbaar in alle Newmat kleuren.