Over ons

Al jaren specialiseert Steijvers zich in de minutieuze en snelle plaatsing van spanplafonds met een superieure kwaliteit. Snelheid, kwaliteit en service zijn immers de drie pijlers waarop wij ons bij elke installatie opnieuw baseren. Omdat we ook enkel voor het beste willen bieden, als het op materialen aankomt, kiezen we resoluut voor Newmat plafondoplossingen.

Het resultaat is telkens opnieuw een vals of verlaagd plafond dat een meerwaarde betekent voor het interieur van elke ruimte, privé of professioneel. U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. De deuren van onze beide toonzalen staan wijd open om u de schoonheid van de Newmat spanplafonds te laten ontdekken.

Steijvers Spanplafonds Over Ons

Waarom u er als bouwer of verbouwer alle baat bij heeft om voor de plaatsing van uw spanplafond te kiezen voor een erkend installateur als Steijvers? Hoe we er jaar na jaar blijven in slagen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen? U ontdekt het hier.

Steijvers Reparatieservice

U heeft een probleem met uw spanplafond ? Of enkele spots doen het niet meer? Geen probleem hoor! Om u als klant de beste service en na-service te kunnen bieden hebben wij een eigen reparatiedienst ter uwer beschikking.

Beurzen

Onze specialisten staan niet alleen in onze prachtige showrooms tot uw beschikking. U kunt ook beroep doen op hun expertise op één van de beurzen waaraan Steijvers regelmatig deelneemt.

U bent nieuwsgierig en wilt graag de waaier aan interieurmogelijkheden van een spanplafond leren kennen? Onze experts staan alvast te popelen om u te helpen uw droominterieur te realiseren. Check onze “Beurzen” pagina om te ontdekken waar u ons kan vinden.