Over Spanplafonds Steijvers

Een Steijvers topkwaliteitsplafond verdient zijn plaats in elke ruimte, privé én professioneel.

Spanplafond living

Een Steijvers topkwaliteit plafond voor in uw living.

U wenst één of meerdere ruimtes in uw woning of kantoor te renoveren, maar bent hiervoor op zoek naar de perfecte mix tussen topkwaliteit en een aanvaardbare prijs? Dan bieden de spanplafonds van Steijvers u precies datgene wat u zoekt.

Onze Newmat plafondoplossingen zijn niet alleen snel en eenvoudig te plaatsen, het brede gamma biedt bovendien het perfecte antwoord op het interieur voor elk type ruimte. Van woonkamer tot bureau of kantoor, van keuken tot badkamer. Vochtwerend, akoestisch, naadloos, met of zonder in- of opgebouwde verlichting, de mogelijkheden om uw woning of kantoor met behulp van de Newmat spanplafonds om te toveren tot precies dát plaatje dat u in gedachten heeft, lijken praktisch eindeloos.

De expertise en gedrevenheid van elk lid van het Steijvers-team vormen de beste garantie op een installatie en service zoals deze passen bij de Newmat plafonds.

Klinkt dit alles u als muziek in de oren? Staat u te trappelen om te vernemen hoe wij ook u kunnen helpen de uitstraling en akoestiek van uw kamers, kantoor- of winkelruimtes naar een nóg hoger niveau te tillen? Aarzel dan niet en contacteer ons nu om een afspraak te regelen. Onze experts staan te popelen om ook u te helpen bij het waarmaken van uw interieurdromen.