Spanplafond Ham

Het Limburgse Ham gaat wel een eindje terug in de geschiedenis niet?

Reeds rond de jaren 3000 tot 1500 voor Christus woonden er al mensen! Helaas van kwalitatieve spanplafonds was er toen helaas nog geen sprake 🙁

Rond 1135 had de abdij van Averbode een goede invloed op de Hamenaars aangezien men er tal van eigendommen bezat, nu trekken wij bij Spanplafonds Steijvers die gunstige invloed met positief gemoed eenvoudigweg verder!

Meermaals hebben ons diverse Hamenaars gevraagd om hun interieur om te toveren tot een waar plezier!

Wat is nu feitelijk een vals plafond?

Een vals plafond is een doek welk strak, aan de hand van niet zichtbare profielen, tegen de muren opgespannen wordt.

Door de kamer op te warmen krimpt het doek welk een gladde en vlekkeloze afwerking oplevert.

Het kunststof doek kan op maat aangepast worden.

Dit maakt het ideaal voor elke soort ruimte waarin je een vals plafond wenst te installeren, om het verouderd plafond te verbergen, met een minimaal verlies aan ruimte.

spanplafond ham

Hoe gaat een professioneel verlaagd plafond installatie in zijn werk?

Aan de hand van een echt projectvoorbeeld tonen we jou het aantal stappen die wij doorlopen bij de installatie van een verlaagd plafond.

Let op de methode kan afwijken naargelang de context van de locatie en de wensen van de koper.

  • STAP1: Het oude plafond voordat we het gaan vernieuwen.
  • STAP2: Voordat we het vals plafond ophangen zorgen we ervoor dat de bekabeling en het raamwerk voor de verlichting netjes op zijn plaats zitten. Daarna volgt de plaatsing van profielen en vervolgens hangen we het verlaagd plafond op zonder het op te spannen.
  • STAP3: Daarna wordt de kamer verwarmd met een gaskanon.
  • STAP4: Dit tot een aangename warmte van +- 41,5 graden 🙂
  • STAP5: Als het spanplafond netjes is aangespannen volgt de afwerking van de hoeken en de complete afwerking van de verlichting.

En dit gebeurt zonder verplaatsing van meubels! Zonder enig breek- en hakwerk! En ja plaatsing gebeurt meestal in één dag!

SPANPLAFOND HAM – VRIJBLIJVENDE OFFERTE

SPANPLAFOND HAM GRATIS OFFERTE

Dag in, dag uit helpen wij mensen bij het verwezenlijken van hun wensen. Met een Steijvers Verlaagd Plafond tillen we de uitstraling van jouw woning naar een ongezien niveau.

Deze meerwaarde is enerzijds te danken dankzij onze samenwerking met het hoog kwalitatieve brand Spalek, waarvan Steijvers officiële dealer voor België en Nederland is.

Anderzijds durven wij gerust met eer te stellen dat we met meer dan 20 jaar aan kwalitatieve vakervaring de kneepjes van het vak kennen. Je bent bij ons op de juiste plaats!

Heb je vragen?

Je wil graag weten wat een klasse verlaagd plafond mag kosten?

Vul dan nu vrijblijvend het formulier in, en ons team voorziet je binnen twee werkdagen van een gratis spanplafond prijsofferte.

Klik op de onderstaande link:

SPANPLAFOND HAM – VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Of bel tijdens de kantooruren +32 89 70 34 64.