Spanplafond Hoeselt

Het Limburgse Hoeselt, ook wel Housle genoemd in het jaar 1066, wat staat voor een samenstelling van Hous (huis) en lo (bos), kennen we maar al te goed 🙂

Meermaals hebben ons verschillende Hoeselaars gevraagd om hun interieur om te toveren tot een waar plezier.

Niet enkel het centrum van Hoeselt hoor, maar ook in de nabijgelegen dorpen Romershoven, Schalkhoven, Sint-Huibrechts-Hern, Werm, Alt-Hoeselt, Onze-Lieve-Vrouw, Bilzen, Kleine-Spouwen, Rijkhoven.

Spanplafond Hoeselt. Wat is nu feitelijk een spanplafond?

Een verlaagd plafond is een kunststof doek welk strak, aan de hand van niet zichtbare profielen, tegen de wanden opgespannen wordt.

Door de kamer op te warmen krimpt het doek welk een gladde en vlekkeloze afwerking oplevert.

Het doek kan perfect aangepast worden.

SPANPLAFOND HOESELT – GRATIS SPANPLAFOND PRIJS

Dit maakt het perfect voor ieder type ruimte waarin je een vals plafond wenst te installeren, om het oude plafond te verbergen, met een minimaal ruimteverlies.

Hoe gaat een pro vals plafond plaatsing in zijn werk?

Aan de hand van een echt projectvoorbeeld tonen we jou het aantal stappen die wij doorlopen bij het installeren van een vals plafond.

Let op de werkwijze kan afwijken naargelang de context van de ruimte en de wensen van de koper.

STAP1: Het oude plafond voordat we het gaan vernieuwen.

STAP2: Voordat we het verlaagd plafond plaatsen zorgen we ervoor dat de bekabeling en het raamwerk voor de verlichting correct op zijn plaats zitten. Hierna volgt de installatie van profielen en vervolgens hangen we het verlaagd plafond op zonder het aan te spannen.

Spanplafond Plaatsen STAP1

STAP3: Vervolgens wordt de kamer opgewarmd door middel van een gaskanon.

STAP4: Dit tot een gezellige warmte van +- 41,5 graden celsius 🙂

STAP5: Als het verlaagd plafond netjes is opgespannen volgt de afwerking van de hoeken en de finale afwerking van de verlichting.

Zoals je zelf ziet gebeurt dit zonder verhuizing van meubels! Zonder enig hakken en breken!
Yup installatie gebeurt meestal in één dag!

Spanplafond Hoeselt vrijblijvende prijsofferte

Dag in, dag uit helpen wij onze klanten bij het verwezenlijken van hun wensen. Met een Steijvers Vals Plafond tillen we de uitstraling van jouw woning naar een ongezien niveau.

Deze meerwaarde is enerzijds te danken dankzij onze coöperatie met het hoog kwalitatieve merk Spalek, waarvan Steijvers officiële dealer voor België en Nederland is.

Anderzijds durven wij gerust met trots te stellen dat we met meer dan 20 jaar aan kwalitatieve vakervaring de kneepjes van het vak kennen. Je bent bij ons in goede handen!

zit je met vragen?

Je wil graag ontdekken wat een topkwaliteit verlaagd plafond kost?

Vul dan nu vrijblijvend het formulier in, en onze mensen voorzien je binnen 2 werkdagen van een gratis spanplafond offerte.

Klik op de onderstaande link:

SPANPLAFOND HOESELT – GRATIS SPANPLAFOND PRIJS

Of bel tijdens de kantooruren +32 89 703 464.