Spanplafond Plaatsen

Spanplafond plaatsen? Hoe gaat men te werk?

Wanneer u onze experts aan het werk ziet, krijgt u de indruk dat een spanplafond plaatsen niets inhoudt. De reden hiervoor vindt u terug in onze minutieuze voorbereiding en de hoogstaande kwaliteit van onze Newmat plafondoplossingen.

Met volgend overzicht bieden we u graag een blik achter de schermen van een spanplafond installatie. Dit geldt zowel voor een nieuw plafond als voor een plafond renoveren.

Stap één: het verkennend gesprek met één van onze expert-adviseurs

De installatie van uw droomplafond start met het luisterende oor en de creatieve expertise van één van onze adviseurs. Hij of zij maakt zich graag vrij om tijdens een persoonlijk onderhoud al uw vragen en eventuele bedenkingen te beantwoorden. Tijdens dit open gesprek wordt u een eerlijk advies verstrekt betreffende de geschiktheid van een spanplafond voor uw project.

Stap twee: de projectbespreking

Bent u ervan overtuigd door de stijlvolle uitstraling van onze Newmat plafonds? Dan is de tijd aangebroken om een effectieve invulling te geven aan de ruwe ideeën die u samen met uw persoonlijke adviseur heeft uitgewerkt. In deze fase wordt vorm gegeven aan uw ideale spanplafond. Dit betekent wel dat er nu enkele knopen moeten doorgehakt. U hebt immers de keuze uit meer dan 200 kleuren en special features! Hebt u nood aan een akoestische plafondoplossing? Wenst u een vlak of zelfs driedimensionaal beeld te creëren met de foto van uw keuze? Of zijn het eerder de licht brengende kwaliteiten van het Newlight gamma die u laten wegdromen. Al deze zaken worden grondig genoteerd, evenals eventuele specifieke eisen op het vlak van decoratie en verlichting.

Stap drie: de opmeting

Elk plafond heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Daarom worden alle Newmat oplossingen op maat gemaakt in de fabriek, gevestigd in Noord-Frankrijk. Met de allergrootste zorg en zin voor precisie neemt het spanplafond van uw dromen een vaste vorm aan. Eens alle kwaliteitscontroles foutloos zijn afgerond wordt dit bij ons bezorgd en kan tot installatie worden overgegaan.

Stap vier: de eigenlijke installatie

Zowel voor het renoveren van een plafond, als bij het plaatsen ervan in een bouw- of verbouwproject, start de installatie met het tegen de muren aanbrengen van de bevestigingsprofielen. Eens dit luik werd voltooid, zal het spanplafond hieraan worden bevestigd en vervolgens tot de ideale sterkte worden opgespannen. De gebruiksvriendelijkheid van deze installatiemethode zorgt er ook voor dat het verlaagde of valse plafond, indien dit bij eventuele toekomstige incidenten nodig zou blijken, heel eenvoudig terug kan worden losgemaakt en opnieuw bevestigd.

Opteerde u voor de Newmat Magic LED installatie, dan blijft er rondom het plafonddoek een ruimte van 2 cm gelaten, om op die manier een heel apart, “zwevend” effect aan uw stijlvol plafond mee te geven.

Stap vijf: de installatie van uw verlichting

Eens onze deskundige installateurs tevreden zijn met de kwaliteit van de plaatsing, is de tijd aangebroken om de gekozen verlichtingsoplossingen aan te brengen. Zowel bij het opbouwen van uw bestaande verlichting (vb. uw prachtige luster), als het inbouwen van uw nagelnieuwe LED verlichting wordt er gezorgd voor een optimale spreiding van het licht binnen uw kamers. In het geval van de NEwmat Magic LED installatie kan in deze fase worden geopteerd voor de plaatsing van LED verlichting in de ruimte die zich rond het plafond bevindt.

In het geval u koos voor de plaatsing van een Newlight spanplafond, zult u merken dat u het effect van “natuurlijk licht” moeiteloos evenaart. Door middel van het in- of opbouwen van de juiste verlichting, wordt vervolgens de sfeer binnen uw kamers nog meer aan uw wensen aangepast.

Wilt u graag meer uitleg over de installatie van een spanplafond of wenst u onmiddellijk van start te gaan met stap 1 van het installatieproces? Aarzel dan niet en boek nu onmiddellijk een afspraak met één van onze gespecialiseerde adviseurs.

Een topkwaliteit Spanplafond tegen
een kostprijs die jouw stoutste
verwachtingen overtreft?

GRATIS OFFERTE