Spanplafond

Een spanplafond is het perfecte valse of verlaagde plafond voor elk bouw- of verbouwproject. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid en bieden de bouwer een ongebreidelde vrijheid op het vlak van creativiteit. Doorheen deze rubriek bieden wij u graag een leidraad doorheen de wereld van de Newmat kwaliteitsoplossingen op het gebied van plafondbekleding.

LED verlichting ?

Wie denkt dat dit type verlaagd plafond de mogelijkheden op het gebied van verlichtingselementen zeer sterk beperken, slaat de bal toch enigszins mis. We onderscheiden 2 types van verlichting namelijk LED strips en LED spots.

Kostprijs?

Hoeveel kost deze plafondoplossing? Welke aspecten hebben uiteindelijk een invloed op de totaalprijs van uw plafondproject en wat omvat dit kostenplaatje allemaal? Op onze pagina “Spanplafond Prijs” vindt u alle relevante informatie terug over het bepalen van de kostprijzen voor de installatie van de Newmat kwaliteitsproducten door Steijvers.

Plafond renovatie?

Een plafond renoveren is een opdracht waarmee elke eigenaar van een woning, appartement of kantoor zich wel eens mee geconfronteerd weet. Op onze pagina “Plafond renoveren” leggen we u graag uit hoe u snel een nagelnieuw en oogstrelend vals of verlaagd plafond creëert.

Spanplafond Installatie?

Hoe Steijvers als erkend installateur de plaatsing van uw plafond aanpakt? Hoe wij erin slagen steeds de beste kwaliteit en service te bieden? Daar vindt u op onze pagina “Spanplafond Plaatsen” alles over terug.

Onderhoud?

Met een dit type vals plafond creëert u terug een interieur waar u elke dag opnieuw ten volle van zal genieten. Hoe u dit op eenvoudige en snelle wijze gedurende tal van jaren zo kan houden? Dat ontdekt u op onze pagina “onderhoud spanplafond“.

Plafond decoratie

Wist u dat u beschikt over een schare aan mogelijkheden om aan uw plafond een creatieve, persoonlijke toets mee te geven? Wilt u ontdekken hoe met behulp van welke decoratieve elementen u uw verlaagd plafond nog meer kan verfraaien? Dat alles ontdekt u op onze pagina “plafond decoratie“.

Garantie & kwaliteit

Wie kiest voor de installatie van een Steijvers plafond, opteert voor zekerheid. Ontdek op onze pagina “Spanplafond garantie” alles over de garanties en certificeringen die wij u, in samenwerking met Newmat, kunnen bieden.

U wilt graag meer weten over onze diensten en producten? U hebt nog een vraag waarop u het antwoord niet terugvindt op onze website? Aarzel dan niet en neem nu contact met ons op. Onze specialisten staan u graag met raad en daad bij.