De integratie van LED spots, alsook LED strips, in een spanplafond gebeurt natuurlijk steeds volgens uw eigen voorkeuren. Verkiest u een lichtplan waarbij de gehele kamer baadt in het licht of opteert u toch liever voor het creëren van zachte lichtcirkels op verschillende plaatsen in de ruimte waar het spanplafond wordt aangebracht? Samen met u gaan onze experts op zoek naar een lichtplan dat toelaat om uw droominterieur te creëren.

Omdat wij op het vlak van plafondverlichting de kwaliteit van onze Newmat spanplafonds willen evenaren, kiezen we bij Steijvers resoluut voor onderstaande leveranciers van hoogwaardige verlichtingsoplossingen.

LED spots: Osram inbouwspots

Kiezen voor de technologisch hoogstaande, design LED verlichting van Osram is opteren voor een stijlvolle, duurzame én budgetvriendelijke lichtoplossing.

De innovatieve producten van deze fabrikant blinken namelijk niet enkel uit in functionaliteit, maar vormen ook als spanplafond decoratie een ware aanwinst. Daarnaast zorgen deze LED spots ook nog eens voor een flinke verlaging van uw energiefactuur, waardoor u al snel uw initiële investering terugverdient!

Tel bij al deze voordelen een productgarantie tot vijf jaar en u weet waarom deze parels een vaste waarde zijn in het Steijvers verlichtingsgamma.