In tegenstelling tot wat u misschien denkt, zijn de mogelijkheden op het vlak van spanplafond verlichting zeer uitgebreid. Lichtelementen geïntegreerd in het plafondoppervlak, dromerige LED verlichting langsheen de randen van uw vals of verlaagd plafond of zelfs een combinatie van deze beide oplossingen, het kan allemaal en dit steeds met een stijl- en sfeervol resultaat tot gevolg.

Hier gaan we dieper in op de integratie van LED strips door middel van het nagelnieuwe Newmat “Magic LED” profiel.

Newmat Magic Led

Magic Led Newmat

Indien u bij de plaatsing van uw Newmat spanplafond opteert voor het nagelnieuwe “Magic LED” profiel, creëert u met de opening van 2cm aan de randen niet alleen de illusie van een vals of verlaagd plafond dat zweeft in de ruimte, u krijgt ook de mogelijkheid om hierin LED verlichting aan te brengen. Het resultaat is een extra lichtdimensie rondom uw plafondoplossing, die het een magische touch meegeeft.

Het “MAGIC LED” profiel bestaat uit 600 g aluminium per lopende meter om, waardoor de stijfheid van het profiel, ook onder spanning, wordt gegarandeerd. De witte poedercoating zorgt enerzijds voor een strakke uitstraling, maar ook voor een optimale lichtreflectie. Hierdoor kan gebruik worden gemaakt van minder sterke LED strips.

Wenst u meer informatie over onze verlichtingsoplossingen voor uw spanplafond? Wilt u weten welke oplossingen onze experts heeft voor uw specifieke interieurdromen? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs.