Onderhoud spanplafond?

Is een spanplafond makkelijk te onderhouden?Door onze resolute keuze voor de Newmat-kwaliteit krijgt u bovenop de snelle, professionele installatie van een sterk, waterdicht en mooi ogend vals plafond, ook een garantie van niet minder dan 10 jaar tegen het scheuren van de lasnaden van uw spanplafond.

Daarenboven zult u versteld staan de onderhoudsvriendelijkheid van deze plafondoplossing! Het volstaat namelijk om het plafondoppervlak met regelmatige intervallen een grondige afwasbeurt te geven om de esthetische meerwaarde ervan optimaal te houden. Dankzij de waterbestendige kwaliteiten van een Newmat plafond kunt u voor een kwalitatieve reiniging, eenvoudigweg beroep doen op een alledaags huishoudelijk schoonmaakmiddel. Wilt u toch liever dat tikkeltje extra? Dan kunt u er ook voor kiezen om de nagelnieuwe uitstraling van uw spanplafond te behouden door gebruik te maken van de Newmat onderhoudsproducten. Deze producten worden immers met dezelfde zin voor perfectie ontwikkeld als de Newmat plafondoplossingen en hebben als enige doel om de schoonheid en kwaliteit van uw plafondoppervlak te vrijwaren. Op die manier weet u zich verzekerd van het allerbeste onderhoud voor uw verlaagd of vals plafond.

Is er door uitzonderlijke omstandigheden meer nodig dan een standaard afwasbeurt? Dringt een gespecialiseerde interventie zich op? Ook in dit geval zult u aangenaam verrast worden door de snelheid en het gemak waarmee alles kan worden afgehandeld. Newmat spanplafonds zijn immers heel eenvoudig te demonteren en kunnen na de interventie met even groot gemak terug worden gemonteerd. Meer info over een hoe een Newmat plafond te plaatsen vind u op de pagina spanplafond plaatsen.

Hebt u vragen over uw spanplafond onderhoud? Heeft uw spanplafond nood aan een gespecialiseerde interventie om het terug in een perfecte staat te krijgen? Aarzel dan niet langer en neem nu contact op met Spanplafonds Steijvers. Onze service en expertise zullen u ongetwijfeld aangenaam verrassen.

Een topkwaliteit Spanplafond tegen
een kostprijs die jouw stoutste
verwachtingen overtreft?

GRATIS OFFERTE