Plafond decoratie oplossingen?

Plafond DecoratieStijlvolle decoratieve plafondoplossingen vinden mag dan een eenvoudige opdracht lijken, vaak blijkt deze opgave gaandeweg net het tegenovergestelde te zijn. Door de prominente aanwezigheid van een plafondbekleding binnen een interieur, kan deze heel snel een overweldigende indruk geven. Anderzijds hebt u misschien ook niet de bedoeling de plafonddecoratie zo sober te houden dat deze helemaal in het niets verdwijnt en niemand deze dus opmerkt.

Een Newmat spanplafond als decoratie oplossing voor uw plafond?

Met een vals of verlaagd plafond van Newmat wordt de zoektocht naar een passende plafondbekleding al heel wat eenvoudiger. Het merk is namelijk niet enkel gerenommeerd voor zijn kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid, maar ook voor de enorme flexibiliteit en de brede scala aan mogelijkheden tot personaliseren. Een gamma van niet minder dan 200 kleuren en bijzonderheden – waaronder de akoestische afwerking, stijlvolle verlichtingselementen of zelfs een gepersonaliseerde bedrukking met de foto’s van uw keuze – maken de creatie van een droomplafond naar uw eigen smaak dan ook heel wat eenvoudiger.

Wist u trouwens dat u met behulp van een Newmat spanplafond zelfs de mogelijkheid hebt om een driedimensionaal plafond te creëren?

Spelen met licht dankzij de juiste plafond decoratie oplossingen

Ook als het op lichtinvloed aankomt, heeft Newmat een niet te evenaren aanbod. De Newlight spanplafonds bieden u namelijk, dankzij hun transparantie, de ongekende mogelijkheid om een natuurlijke lichtinval na te bootsen of op gezellige avonden een prachtig, gedimd lichtspel te creëren. Welke uw wensen ook mogen zijn, deze plafondoplossingen zullen deze ongetwijfeld overtreffen.

Bent u op zoek naar plafond decoratie oplossingen waarop u uw ongebreidelde creativiteit kan botvieren en waarmee u uw interieur net dat tikkeltje extra kan meegeven? Wilt u van uw vals of verlaagd plafond een echte “pièce unique” maken? Aarzel dan niet en neem nu contact met ons op. Onze experts zullen u graag bijstaan bij het zoeken naar de perfecte plafondbedekking.

Onderhoud spanplafond? Meer info over het onderhoud van een Newmat vals plafond vind u hier.

Een topkwaliteit Spanplafond tegen
een kostprijs die jouw stoutste
verwachtingen overtreft?

GRATIS OFFERTE