Uw plafond renoveren?

Heeft de tand des tijd uw bestaande plafonds flink toegetakeld of wilt u deze gewoon eens in een nieuw jasje steken? Wilt u met andere woorden uw plafond renoveren, maar bent u op zoek naar een snelle, kwalitatieve en budgetvriendelijke manier om dit te realiseren? Klinkt een flexibele, personaliseerbare plafondbekleding u als muziek in de oren? Of misschien hebt u nood aan een waterdichte of akoestisch isolerende oplossing? Welke uw specifieke noden ook mogen zijn, wij laten u graag kennis maken met onze Newmat spanplafonds.

Een droomplafond tegen een kostprijs die uw stoutste verwachtingen overtreft? Check onze pagina “Spanplafond Prijs” om een idee te krijgen.

Een plafond renoveren met behulp van een spanplafond biedt tal van voordelen

De tussen alle mogelijke oplossingen om uw plafond te renoveren, het spanplafond één van de beste is, daarvan zijn we bij Steijvers ten stelligste overtuigd. We geven u dan ook graag een kort overzicht van de belangrijkste troeven van dit type vals of verlaagd plafond:

  • Een brede waaier aan mogelijkheden en toepassingen:

Spanplafonds zijn niet alleen een perfecte oplossing voor uw woning of kantoor, maar bewijzen ook perfect hun nut in vochtige ruimtes, zoals een badkamer en zelfs een zwembad. Ook akoestische problemen kunnen met behulp van dit type plafondbekleding perfect worden opgelost. U merkt al snel: met meer dan 200 kleuren en andere opties bepaalt u zelf alle eigenschappen van uw spanplafond.

  • Eenvoudig te installeren:

De spanplafond installatie kan in de meeste gevallen door een ervaren installateur, met een gedegen kennis van zaken, in amper 1 dag gebeuren, inclusief de in- of opbouwverlichting van uw keuze.

  • Een minimum aan stof of andere soorten installatieoverlast:

Spanplafonds worden bevestigd door middel van speciale spanprofielen, die op de gewenste hoogte tegen de muren worden geplaatst. Dit betekent dat de installatie van deze valse of verlaagde plafonds geen hak- of breekwerk vereist, waardoor u niet wekenlang dat irritante stof blijft aantreffen in elke ruimte van uw woning of bedrijf.

  • Het schoolvoorbeeld van onderhoudsvriendelijkheid:

Ook lang na de installatie zullen onze plafondoplossingen u blijven verblijden. In tegenstelling tot vele andere types plafondbekleding blijven spanplafonds hun schoonheid zeer lang behouden. Alles wat u hoeft te doen is, is op regelmatige tijden het doek afwassen met behulp van een eenvoudig wasmiddel of één van de gespecialiseerde onderhoudsproducten die u Steijvers kan terugvinden.

Een topkwaliteit Spanplafond tegen
een kostprijs die jouw stoutste
verwachtingen overtreft?

GRATIS OFFERTE