NEWMAT Garantie & Kwaliteit

In alles wat wordt ondernomen, heeft Spanplafonds Steijvers steeds één enkel doel voor ogen: het leveren van een topservice en -kwaliteit. De keuze voor de Newmat plafondoplossingen op maat, incluis plafond decoratie, was er voor ons dan ook één van gezond verstand en gelijkgestemdheid. Dat dit merk onze visie op het gebied van snelheid, duurzaamheid en flexibiliteit deelt, kunt u duidelijk afleiden uit de talrijke, hoogstaande kwaliteitslabels en de geboden garanties.

Spanplafond garantie: Kwalitatieve spanplafonds, daarvoor staat Newmat graag garant

10-jaar garantieBij het op maat produceren van uw droomplafond, spaart Newmat kost noch moeite om u naast een oogstrelend design, ook een hoogstaande kwaliteit te leveren. Dat zij hier keer op keer in slagen, wordt extra benadrukt door u als bouwer of verbouwer niet minder dan 10 jaar garantie tegen het scheuren van de lasnaden te bieden.

Daarnaast zorgen zij persoonlijk voor de opleiding van de door hen erkende installateurs. Op die manier weet u zich als klant verzekerd dat niet enkel het spanplafond maar ook de plaatsing van de plafondoplossing en bijhorende verlichting of spots, voldoen aan dezelfde, hoogstaande standaarden.

De Newmat certificeringen voor extra zekerheid

Newmat investeert niet alleen in de kwaliteit van zijn producten, maar ook in de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid ervan. Dat deze inspanningen lonen, kunt u eenvoudig afleiden uit de brede schare aan belangrijke certificeringen die aan het bedrijf werden toegekend. We geven u graag een kort overzicht van de belangrijkste certificeringen:

  • CE Markering

CE-markeringNewmat spanplafonds beantwoorden perfect aan de relevante Europese normering (EN-14716) en zijn vanzelfsprekend goedgekeurd voor verdeling binnen de Europese Unie. Hiermee voldoen de Newmat spanplafonds perfect aan de, sinds 2007, verplichte standaarden voor plafonds in openbare en privé gebouwen.

 

  • Euroclass Bs2d0 certificering

Door de zelfdovende en niet-ontvlambare eigenschappen van de NEWMAT plafondoplossingen, beschikken deze allen over de EUROCLASS Bs2d0 certificering, wat hen geschikt maakt voor plaatsing in openbare gebouwen.

Certificaatnummer: 00334-DPC-1004

  • DE HQE® BENADERING

HQEVerantwoord ondernemen is voor Newmat geen loze uitdrukking. Respect voor onze planeet is dan ook van het grootste belang voor deze fabrikant. Om deze reden lieten zij, samen met de verantwoordelijke officiële instanties, een milieu- en gezondheidsverklaringsfiche voor de HQE® benadering opstellen, die nu en in de toekomst als topprioriteit zal worden gehanteerd binnen hun ontwikkelingsproces.

 

ADEPPT (Vereniging van professionele bedrijven van het spanplafond)
SNAFAPT (Nationaal Syndicaat van fabrikanten van PVC spanplafonds)
Voor uw veiligheid en tevredenheid is NEWMAT lid van de ADEPPT (lidmaatschapsnummer: 14C94) en de SNAFAPT.

DTU 58.2 SPANPLAFONDS
Het aanwenden en het installeren van NEWMAT spanplafonds voldoet aan de DTU 58.2 spanplafonds.

COV-LabelVOS (Vluchtige Organische Substanties)
De NEWMAT spanplafonds vallen onder klasse A+

*Informatie over het emissieniveau van vluchtige substanties in de binnenlucht die door inademing een vergiftigingsrisico inhouden, op een schaal gaande van klasse A+ (zeer lage emissie) tot klasse C (hoge emissie).

Wenst u meer informatie over deze of andere kwaliteitslabels? Prikkelen extra garanties zoals 100% recycleerbaarheid en een uitgebreide ervaring op het vlak van de productie en installatie van hoogstaande spanplafonds uw nieuwsgierigheid? Dan nodigen wij u graag uit in één van onze toonzalen om u alle nodige informatie te verschaffen!

Een topkwaliteit Spanplafond tegen
een kostprijs die jouw stoutste
verwachtingen overtreft?

GRATIS OFFERTE