Hoeveel kost een spanplafond?

Wat mag dit spanplafond zoal kosten?Wanneer u op het punt staat te bouwen of renoveren en op zoek bent naar dé kwalitatieve en flexibele plafondoplossing bij uitstek, is het zeer waarschijnlijk dat u ons zal contacteren om voor uw spanplafond prijs te vragen. Door de uitgebreide keuzes en opties waarover u beschikt, is het echter aangeraden om uw bouw- of verbouwproject eerst grondig door te spreken met één van onze ervaren adviseurs. Uiteindelijk is elk plafond anders en beschouwen elk van onze installaties als een kwalitatieve totaalservice op maat. Ook onze keuze voor Newmat kadert in deze visie van kwaliteit. Deze partner mag dan niet de goedkoopste op de markt zijn, door de superieure kwaliteit ervan zijn deze op maak gemaakte spanplafonds het relatief kleine prijsverschil meer dan waard. De geboden garanties en onderhoudsvriendelijkheid zorgen ervoor dat de totaalprijs van deze plafondoplossing vaak zelfs goedkoper uitkomt dan bij andere, goedkopere merken.

 

Spanplafond prijs op maat van úw behoeften

De kostprijs voor de plaatsing van een spanplafond wordt bepaald door meerdere zaken:

  • Type en afwerking:

Onze plafondoplossingen zijn voor elk type ruimte geschikt. Zo kunt u deze niet enkel in uw woonkamer gebruiken als vals of verlaagd plafond, maar kunt deze ook perfect laten installeren in een badkamer of zwembad. Voor gebruik in vochtiger ruimtes wordt vanzelfsprekend geen standaard uitvoering geplaatst, maar wordt gebruik gemaakt van een speciaal, waterbestendig, spanplafond. Zijn de ruimtes waarin u onze plafonds wenst te plaatsen eerder gehorig en wenst u de akoestiek ervan te optimaliseren? Ook dit kan met behulp van de Newmat Newaccoustic producten. U merkt het, voor elke wens kunnen wij een geschikte oplossing op maat bieden. Dit is een eerste element dat de kostprijs van uw plafond zal gaan bepalen.

  • De afmetingen en vorm van de te overdekken ruimte:

Elke ruimte heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Zo zijn er niet alleen grote en kleine ruimtes, maar kan er bij de bouw van een woning of kantoor ook gekozen zijn om een speciale vorm aan de ruimte te geven (bijvoorbeeld qua aantal hoeken van een ruimte). Ook om deze reden worden de Newmat spanplafonds steeds op maat vervaardigd in de Noord-Franse fabrieken. Vorm en afmetingen van het aan te brengen doek liggen dus eveneens mee aan de basis van de kostprijs van uw spanplafond.

  • Een brede waaier aan opties om uw plafond helemaal te personaliseren:

Kiezen voor een Newmat plafondoplossing betekent kiezen voor de grootste mogelijke personalisatie van uw interieur. Zo krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor het bedrukken van het plafonddoek met een figuur, tekening of foto van uw keuze. Met een optimale beeldkwaliteit wordt die ene speciale herinnering plots de overkapping van uw woonkamer of kantoor of heeft u de mogelijkheid om uw plafond te sieren met uw favoriete kunstfiguren. U wenst de kamer van uw dochter of zoon te versieren met een plafond waarop prinsessen, dinosaurussen, dieren of ridders prijken? Ook dat stelt geen enkel probleem.

Ook op het gebied van verlichting bieden onze spanplafonds heel wat mogelijkheden. In- of opbouwen van verlichting, gebruik maken van onze nagelnieuwe en duurzame LED spots of recupereren van uw bestaande antieke verlichtingselementen, … Het kan allemaal.

U begrijpt dat de keuzes die u maakt op het gebied van personalisatie een invloed hebben op het uiteindelijke prijskaartje van uw vals of verlaagd plafond.

  • De installatie van uw nieuwe plafond

Hoewel onze installateurs er in de meeste gevallen perfect in slagen om uw spanplafond in amper één dag te plaatsen, kunnen bepaalde zaken zoals de oppervlakte en vorm van de ruimte waarin wordt gewerkt, hierop een invloed hebben. Ook de installatiefactor zal dus een rol spelen bij het bepalen van uw spanplafond prijs.

U merkt het, kiezen voor een Newmat plafond via Steijvers betekent niet alleen dat u opteert voor het werken met een topproduct, maar ook voor een volledige service op úw maat!

Bent u klaar om samen met één van onze specialisten op zoek te gaan naar het plafond van uw dromen en de kostprijs hiervan te leren kennen? Aarzel dan niet langer en maak snel een afspraak in één van onze toonzalen!

Een topkwaliteit Spanplafond tegen
een kostprijs die jouw stoutste
verwachtingen overtreft?

GRATIS OFFERTE