Spanwand
plaatsen?

Spanwanden

Spanwanden kunnen overal geplaatst worden en dienen om een afscheiding te maken in een ruimte of om een lelijke muur te verbergen. Deze wanden worden voor iedere ruimte op maat gemaakt. Onze spanwanden worden steeds als één geheel geplaatst.

Net zoals de spanplafonds, worden deze in slechts één dag geplaatst. Het materiaal van de wanden is vervaardigd uit PVC of polyester.

Spanwand
plaatsen?

Onze manier
van werken!

De installatie van jouw spanwand start met ons luisterende oor en de creatieve expertise van één van onze adviseurs. Eén van onze experts maakt graag tijd om al jouw vragen te beantwoorden tijdens een persoonlijk gesprek. Tijdens dit open gesprek krijg je allerlei advies over de geschikte spanwand voor jouw project.

Ben je overtuigd door de persoonlijke uitstraling van onze spanwanden? Dan is het nu tijd om jouw ideeën samen met één van onze experts invulling te geven. In deze fase wordt er vorm gegeven aan uw ideale spanwand. Hierbij kan je kiezen uit verschillende kleuren en allerlei functies om de wand te personaliseren. Al jouw eisen en wensen worden genoteerd.

Iedere wand heeft specifieke eigenschappen. Er komt een monteur ter plaatse om de definitieve maten te nemen en de werkwijze te bespreken. Met de allergrootste zorg en zin voor precisie neemt de spanwand een vaste vorm aan. Eens alle kwaliteitscontroles foutloos zijn afgerond, wordt dit bij ons bezorgd en kan er tot installatie worden overgegaan op de afgesproken datum.

De installatie start met het plaatsen van profielen op de zijwanden, vloer en plafond. Eens deze stap voltooid is, zal de wand hieraan worden bevestigd en vervolgens tot de ideale sterkte worden opgespannen.

Van zodra je tevreden bent met de kwaliteit van de plaatsing, is de tijd aangebroken om de gekozen verlichtingsoplossingen aan te brengen. Er is de mogelijkheid om verlichting te plaatsen achter de spanwanden, zodat ze meteen opvallen.

Een spanwand
biedt jou tal van
voordelen:

Maak van uw spanwand een schilderij op canvas! Je kan de wand volledig bedrukken met zelf gekozen foto’s of motieven. Als er profielen geplaatst zijn kan je later ook altijd het doek laten vervangen met een nieuwe print en/of logo.

Er is de mogelijkheid om stroompunten in de spanwand of verlichting achter de wand te laten plaatsen. Zo vallen jouw wanden nog meer op!

Akoestisch de efficiënste oplossing!

Geen last meer van galm.

Onze pluspunten

Officieel
dealer

Als verdeler van verschillende topmerken kiezen wij altijd voor de beste kwaliteit.

10 jaar
garantie

Steijvers Spanplafonds biedt niet minder dan 10 jaar garantie op de constructie, de harpoen en de lasnaden.

20 jaar
ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in spanplafonds ben je steeds zeker van een correcte en kwalitatieve afwerking.

Persoonlijk
contact

Wij komen bij jouw thuis langs voor een persoonlijk gesprek om al uw vragen te beantwoorden en advies op maat te geven.

Afspraak
is afspraak!

Bij Steijvers Spanplafonds kom je niet voor verrassingen te staan. Wij geven je een offerte met een vaste prijs, want afspraak is afspraak.

Een nieuw plafond, zonder hak- en breekwerk in 1 dag!

Stel een vraag of maak een afspraak

    Benieuwd hoe weinig je droomplafond kan kosten?
    Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.