Verdeler van verschillende topmerken

Stretch

Stretch, de fabriek van Michael Nicascens uit Beveren, is een Belgische producent van zowel PVC als polyester spanplafonds. Daarnaast is Michael afkomstig uit een echte spanplafond familie!

Bij Stretch produceren ze onze spanplafonds uit PVC op hoogwaardige machines. Het is dus topkwaliteit uit eigen land!

Spalek

Spalek is een Duitse producent uit Düsseldorf die gebruik maakt van kwaliteitsproducten. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd. Ze produceren spanplafonds uit PVC op een hoog niveau, echte Duitse zorgvuldigheid!

Sinds kort hebben we ook een nieuw product van Spalek in ons gamma: afwasbaar polyester. Dit kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, in restaurants of andere ruimtes en is ook beschikbaar met print.

Tectend

Tectend is een Portugese firma uit Leira. Het bestaat al sinds 1998 en is ook ineens de grootste producent op het Iberische Schiereiland.

Dit bedrijf staat bekend voor hun zeer snelle leveringen en topkwaliteit. Daarnaast hebben ze ook steeds alles in huis: voor het maken van micro-perforaties in akoestische folies tot en met het zelf printen van de folies.

Newmat

Newmat staat al jaren bekend als kwalitatieve leverancier van spanplafonds. Ze hebben er ook een grote keuze in spanplafonds en leveren steeds kwaliteitsvolle producten af.

Het merk is oorspronkelijk opgericht in 1986 om beschadigde plafonds te vervangen, maar tegenwoordig staan ze meer bekend om de hoge kwaliteit. Dit maakt hen ook bekend bij decorateurs als architecten en zelfs elektriciens.

Hun PVC spanplafonds zijn gericht op een goede akoestiek en bieden creatieve en technische oplossingen voor allerlei ruimtes.

Clipso

Clipso is een topmerk voor spanplafonds voor grotere ruimtes. Wil je graag een spanplafond voor een sportzaal of een aulo van 50 meter lang? Clipso kan dit allemaal realiseren.

Dit merk heeft voor iedere situatie een geschikt spanplafond doordat ze veel verschillende profielen en doelen aanbieden. Daarnaast beschikken ze ook over vele mogelijkheden op gebied van kleur en akoestiek.

Descor

Descor is een Duitse fabrikant van polyester spanplafonds. Ze kunnen zelfs gemaakt worden voor plafonds met meerdere niveaus.

Hun spanplafonds zijn gemaakt in drie versies: glanzend, mat en imitatiestof.

Akoestisch de efficiënste oplossing!

Geen last meer van galm.

Onze pluspunten

Officieel
dealer

Als verdeler van verschillende topmerken kiezen wij altijd voor de beste kwaliteit.

10 jaar
garantie

Steijvers Spanplafonds biedt niet minder dan 10 jaar garantie op de constructie, de harpoen en de lasnaden.

20 jaar
ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in spanplafonds ben je steeds zeker van een correcte en kwalitatieve afwerking.

Persoonlijk
contact

Wij komen bij jouw thuis langs voor een persoonlijk gesprek om al uw vragen te beantwoorden en advies op maat te geven.

Afspraak
is afspraak!

Bij Steijvers Spanplafonds kom je niet voor verrassingen te staan. Wij geven je een offerte met een vaste prijs, want afspraak is afspraak.

Een nieuw plafond, zonder hak- en breekwerk in 1 dag!

Stel een vraag of maak een afspraak

    Benieuwd hoe weinig je droomplafond kan kosten?
    Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.